1. 210 6800 590
Καλάθι Αγορών  0 Είδη για 0,00 €

Augvape Intake Subohm Tank TPD Gun Metal

Augvape Intake Subohm Tank TPD Gun Metal
27,90 
004759
Σε Απόθεμα
Επιλογές:
+

Ο Augvape Intake Subohm Tank είναι ένας ατμοποιητής για μεγάλη παραγωγή ατμού κατασκευασμένος από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι. Η χωρητικότητα της δεξαμενής είναι 2ml και μας δίνει την δυνατότητα να την αυξήσουμε σε 5ml χρησιμοποιώντας την δεξαμενή Bubble.



Ο ατμοποιητής έχει διάμετρο 25mm και ύψος 50.3mm

Το airflow βρίσκεται στο πάνω μέρος του ατμοποιητή και ρυθμίζεται σύμφωνα με τις ανάγκες μας. Το σύστημα ροής αέρα του Intake Subohm Tank μεταφέρει τον αέρα προς τα κάτω στην αντίσταση και στην συνέχεια περνώντας μέσα από αυτήν οδηγεί τον αέρα ξανά προς τα πάνω. Το ξεχωριστό σύστημα ροής αέρα του ατμοποιητή μας δίνει την δυνατότητα να απολαμβάνουμε καθαρή γεύση με σωστή απόδοση των αρωμάτων και μεγάλη παραγωγή ατμού.



Η Augvape καινοτομεί και μας συστήνει την νέα τεχνολογία Mesh Clapton. Οι αντιστάσεις Intake Mesh Clapton είναι διαμορφωμένες σε Mesh πλέγμα με μορφή Clapton (πλεγμένο το σύρμα σε μορφή Clapton).

Παρέχει μεγαλύτερη παραγωγή ατμού και καλύτερη γεύση σε σχέση με τις παραδοσιακές αντιστάσεις διότι θερμαίνεται ομοιόμορφα και πιο γρήγορα λόγω της μεγάλης επιφάνειάς του σύρματος.


Ο ατμοποιητής έρχεται με 3 αντιστάσεις στην συσκευασία

2 x Intake Clapton Mesh – 0.2ohm, 60W - 75W

1 x Intake Mesh – 0.15ohm, 60W - 75W


Top - Fill Σύστημα Αναπλήρωσης

Περιστρέφοντας το πάνω μέρος του ατμοποιητή – top cap, αυτό αποσπάται από το σώμα του ατμοποιητή και τότε εμφανίζονται δυο μεγάλες εσοχές από τις οποίες μπορούμε να συμπληρώσουμε η να γεμίσουμε την δεξαμενή με το υγρό αναπλήρωσης. Η αναπλήρωση του υγρού γίνεται αβίαστα και με μεγάλη ευκολία αποφεύγοντας τις ανεπιθύμητες διαρροές.



Χαρακτηριστικά:


Διάμετρος:
25mm

Ύψος: 50,3 mm

Υλικό κατασκευής: Ανοξείδωτο ατσάλι

Χωρητικότητα δεξαμενής: 2ml

Αντιστάσεις: Intake Clapton Mesh 0,2ohm, Intake Coil 0,15ohm

Σύστημα αναπλήρωσης: Top- Fill

Drip Tip: 810

Σπείρωμα: 510


Περιεχόμενα Συσκευασίας

1 x Intake Sub-ohm Tank Ατμοποιητής

1 x Bubble Glass Tube 5ml

1 × 0.15ohm Mesh coil

2 x 0.2ohm Clapton Mesh Coil

2 x O-rings

1 x Εγχειρίδιο χρήσης

Τα Προϊόντα απευθύνονται σε Ενήλικους
Επιβεβαιώστε ότι είστε +18 Ετών για να συνεχίσετε.