1. 210 6800 590
Καλάθι Αγορών  0 Είδη για 0,00 €

Eleaf Rotor 2ml

Eleaf Rotor 2ml
29,90 
004472
Σε Απόθεμα
Επιλογές:
+

Ο ατμοποιητής Rotor είναι μία νέα πρόταση από την Eleaf με τη νέα αντίσταση HW-T που διαθέτει έλικα στο εσωτερικό της ο οποίος λειτουργεί σαν τούρμπο στροβιλίζοντας τον αέρα που εισέρχεται στον ατμοποιητή παρέχοντας έτσι μεγάλη παραγωγή ατμού με καθαρή και έντονη γεύση. Έχει χωρητικότητα δεξαμενής 2ml ενώ μας δίνεται  η δυνατότητα να την αντικαταστήσουμε με την δεξαμενή Bubble των 5.5ml αυξάνοντας έτσι την χωρητικότητα του ατμοποιητή.

Με την βοήθεια του έλικα οποιαδήποτε σταγονίδια ατμού που δεν έχουν πλήρως ατμοποιηθεί θα οδηγηθούν πίσω στην αντίσταση για να ατμοποιηθούν και πάλι προσφέροντας έτσι μια τελείως διαφορετική και ευχάριστη ατμιστική εμπειρία. Ο ατμοποιητής εκτός από την νέα αντίσταση HW-T μπορεί να δεχθεί όλες τις αντιστάσεις από την σειρά HW της Eleaf.

Ο ατμοποιητής είναι σχεδιασμένος με σύστημα αναπλήρωσης υγρού Top Fill καθώς και σύστημα προστασίας Child Proof. Διαθέτει σύστημα ρύθμισης του αέρα στο κάτω μέρος του ατμοποιητή, προσφέροντας σφικτό έως και πολύ αεράτο άτμισμα, ανάλογα με τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη.


Χαρακτηριστικά

Μέγεθος: 26 mm x 56mm (2ml) | 28 mm x 56mm (5.5ml)

Χωρητικότητα Δεξαμενής: 2ml / 5.5ml (Με την χρήση της δεξαμενής Bubble)

Συμβατές Αντιστάσεις: Σειρά HW 

Drip Tip: 810

Σπείρωμα: 510

Περιεχόμενα Συσκευασίας

1 x Rotor Mesh Ατμοποιητής (2ml)

1 x Δεξαμενή Bubble 5.5ml

1 x HW-T 0.2ohmMeshCoil (Προεγκατεστημένη αντίσταση)

1 x HW-M 0.15ohm Mesh Coil

1 x Εγχειρίδιο χρήσης

Ανταλλακτικά

Τα Προϊόντα απευθύνονται σε Ενήλικους
Επιβεβαιώστε ότι είστε +18 Ετών για να συνεχίσετε.