1. 210 6800 590
Καλάθι Αγορών  0 Είδη για 0,00 €

Φακός Filos FL-103/U

Φακός Filos FL-103/U
39,90 
004249
Σε Απόθεμα
Επιλογές:
+

Ο πρώτος φακός χωρίς μπαταρίες είναι γεγονός! 

Κατασκευάζεται στην Κρήτη και πρόκειται για Ελληνική Πατέντα πιστοποιημένη!Ο Filos είναι η πρώτη μπαταρία/γεννήτρια η οποία ενεργοποιείται από το νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό. Μια εντελώς νέα τεχνολογία για τα έως σήμερα δεδομένα, με συστήματα «Ανοιχτού Τύπου» που δίνουν την δυνατότητα στον εκάστοτε χρήστη να πραγματοποιεί παύση της ενέργειας όποτε εκείνος επιθυμεί καθώς διαθέτει κουμπί On/Off


O φακός Filos είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα στον τομέα της Ενέργειας καθώς εγγυάται την εκπλήρωση των παραπάνω απαιτήσεων. Αξιοποιήσαμε την τεχνογνωσία της αρχαίας μπαταρίας της Βαγδάτης, και αναβαθμίσαμε όλες τις πτυχές της: Ισχύς, προσαρμόσιμο μέγεθος, διάρκεια , ασφάλεια και προσθέσαμε την καινοτομία, της παύσης και της επανεκκίνησης της παραγωγής ενέργειας.


Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τον βουτήξετε στο νερό ή οποιοδήποτε υγρό για 5 δευτερόλετπα και μετά θα ανάβει για 8-60 ώρες όποτε εσείς το θέλετε. Αν το φώς μειωθεί απλά τον βουτάτε πάλι μέχρι τις τρύπες εισαγωγής του νερού (προσοχή γιατί δεν είναι αδιάβροχος στο πάνω μέρος που βρίσκεται το κρύσταλλο) και ξεκινάει πάλι να ανάβει όπως την πρώτη φορά. Με σωστή χρήση θα κρατήσει μια ζωή και ίσως να μην χρειαστεί να ξαναγοράσετε φακό ή μπαταρίες.Σε περίπτωση ανάγκης λειτουργεί και με τα ούρα αν δεν βρίσκεται άλλο υγρό στον χώρο. Είναι απαραίτητος για κάθε σπίτι, για την εκδρομη, για το κυνήγι, για το ψάρεμα, για κάμπινγκ απαραίτητος σύντροφος και φυσικά για κάθε κατάστημα και κλειστό χώρο.


Σε περίπτωση που θέλετε να τον αποθηκεύσετε για μεγάλο διάστημα χωρίς να τον χρησιμοποιήσετε να τον αδειάσετε τελειώς από ενέργεια ώστε να στεγνώσει πλήρως και να μην αναβει. Όταν θελήσετε να τον χρησιμοποιήσετε απλά τον βρέχετε με οποιοδήποτε υγρό. Αν τον βρέξετε με θαλασσινό νερό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και δουλεύει κανονικά απλά όταν θα τον αποθηκεύσετε καλό θα είναι πρώτα να τον βρέξετε με νερό κανονικό να φύγει η αλμύρα.


Ο φακός Filos δεν εκπέμπει χημικά ή τοξικά. Είναι κατασκευασμένος από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και διαθέτει πιστοποίηση ευρωπαϊκών προδιαγραφών.


Τα Προϊόντα απευθύνονται σε Ενήλικους
Επιβεβαιώστε ότι είστε +18 Ετών για να συνεχίσετε.