1. 210 6800 590
Καλάθι Αγορών  0 Είδη για 0,00 €

Galaxies MTL RDTA by Vapefly

Galaxies MTL RDTA by Vapefly
40,00 
004053
Σε Απόθεμα
Επιλογές:
+

Η Vapefly συνεχίζει την καταπληκτική της πορεία πλασάροντας στην αγορά τον Galaxies MTL RDTA έναν ατμοποιητή που θα καλύψει όλες τις απαιτήσεις του ατμιστή. Ανακαλύψτε τον νέο γαλαξία της Vapefly.

Σύστημα εισαγωγής αέρα 360°

Ο ατμοποιητής διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα ροής αέρα 360° (Airflow), o αέρας εισέρχεται από δυο μεγάλες θύρες στο πλάι του ατμοποιητή και στην συνέχεια περνάει μέσα από την αντίσταση από το πλάι όσο και από το κάτω μέρος της, στη συνέχεια συγχωνεύεται και έπειτα περνάει μέσα από το κωνικό Top Cap και επιστρέφει προς τα πάνω δημιουργώντας έτσι μια απίστευτη απόδοση γεύσης.


Η ρύθμιση της εισαγωγής αέρα πραγματοποιείται με δυο διαφορετικούς τρόπους. Περιστρέφοντας το Top Cap μπορούμε να ρυθμίσουμε εμείς το πόσο αεράτη η σφιχτή θα είναι η τζούρα, διαθέτει έξι επίπεδα καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες. Περαιτέρω ρύθμιση του airflow μπορεί να γίνει μέσω του καινοτόμου συστήματος AFC, ξεβιδώνοντας ανάλογα τις δυο ειδικές βίδες στο πάνω μέρος του deck.

Είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας με διάμετρο 22.2mm και έχει δεξαμενή με χωρητικότητα 2ml. Στο εσωτερικό του φιλοξενεί Dual Post Build Deck που καθιστά το στήσιμο μονής αντίστασης παιχνιδάκι. Η αναπλήρωση του υγρού γίνεται από το πάνω μέρος μέσω ειδικού μηχανισμού με ελατήριο που διασφαλίζει την αποφυγή διαρροών. Ο σχεδιασμός του Top Cap διασφαλίζει την γρήγορη ψύξη του ατμού χαρίζοντας έτσι μια μοναδική ατμιστική εμπειρία και αποτρέπει με αποτελεσματικό τρόπο την αύξηση της θερμοκρασίας κατά την χρήση.

Το μοντέλο ανήκει στην κατηγορία των RTDA ατμοποιητών που παρέχουν και squonk επιλογή τροφοδοσίας (στη συσκευασία περιλαμβάνεται το ειδικό επιχρυσωμένο pin), αυξάνοντας εντυπωσιακά με αυτό τον τρόπο την χρηστικότητα του μοντέλου.

Χαρακτηριστικά

Υλικό Κατασκευής: Ανοξείδωτο ατσάλι

Διάμετρος: 22mm

Ύψος: 28,5mm (χωρίς το Drip tip)

Χωρητικότητα Δεξαμενής: 2ml

Λειτουργία Squonk: Ναι με την χρήση του ειδικού Pin(Περιλαμβάνεται στη συσκευασία).

Αντίσταση:Μονή Αντίσταση

Drip Tip: 510

Σπείρωμα: 510

Χρώματα: Stainless, Black


Περιεχόμενα Συσκευασίας

  • 1 x Vapefly MTL Galaxies RTDA
  • 1 x Ανταλλακτικό Glass Tube
  • 1 x Κατσαβιδάκι τύπου Τ
  • Ανταλλακτικά

Τα Προϊόντα απευθύνονται σε Ενήλικους
Επιβεβαιώστε ότι είστε +18 Ετών για να συνεχίσετε.