1. 210 6800 590
Καλάθι Αγορών  0 Είδη για 0,00 €

Geekvape Zeus Sub Ohm Tank

Geekvape Zeus Sub Ohm Tank
33,00 
004515
Σε Απόθεμα
Επιλογές:
+

Η Geekvape με υπερηφάνεια μας παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο Zeus Sub Ohm Tank. O ατμοποιητής διατηρεί την αρχιτεκτονική σχεδίαση του αρχικού Zeus προσθέτοντας όμως νέες τεχνολογίες όπως το σύστημα γρήγορης αλλαγής αντιστάσεων. Ο ατμοποιητής αξιοποιεί την νέα τεχνολογία GV Mesh για τη βελτιστοποίηση της παραγωγής ατμού και την λεπτομερή και καθαρή ανάδειξη των αρωμάτων.Ο ατμοποιητής έχει διάμετρο 26mm και η χωρητικότητα της δεξαμενής είναι 2ml.

Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά της σειράς ατμοποιητών Zeus είναι το σύστημα ροής αέρα (Airflow System). Το Airflow βρίσκετε στο πάνω μέρος του ατμοποιητή και ρυθμίζεται σύμφωνα με τις ανάγκες μας. Το σύστημα ροής αέρα του Zeus Sub Ohm Tank μεταφέρει τον αέρα προς τα κάτω στην αντίσταση και στην συνέχεια περνώντας μέσα από αυτήν οδηγεί τον αέρα ξανά προς τα πάνω. Το ξεχωριστό σύστημα ροής αέρα του ατμοποιητή μας δίνει την δυνατότητα να απολαμβάνουμε καθαρή γεύση με σωστή απόδοση των αρωμάτων και μεγάλη παραγωγή ατμού.Νέο σύστημα αντικατάστασης των αντιστάσεων

Η αντικατάσταση των εργοστασιακών αντιστάσεων του ατμοποιητή δεν θα μπορούσε να είναι ποιο εύκολος και γρήγορος. Διαθέτοντας το σύστημα Push in and Pull out, απλά τραβήξτε την αντίσταση και τοποθετήστε την καινούρια.

Geekvape Zeus Sub Ohm Mesh CoilsΟ ατμοποιητής έρχεται με δυο αντιστάσεις!

Μπορείτε να μεγαλώσετε την χωρητικότητα του ατμοποιητή με το τζαμάκι Bubble Zeus στα 5ml!


Mesh Z1
– 0.4ohm Kanthal KA1 – 60-70W

Mesh Z2 – 0.2ohm Kanthal KA1 – 70-80W

Σύστημα αναπλήρωσης Top-Fill

Η αναπλήρωση του υγρού γίνεται από το πάνω μέρος του ατμοποιητή, μηδενίζοντας έτσι κάθε πιθανότητα για διαρροές. Για να γεμίσουμε την δεξαμενή του ατμοποιητή αρκεί να ξεβιδώσουμε το top cap στο πάνω μέρος του ατμοποιητή και συμπληρώνουμε από την ειδική εσοχή με το υγρό αναπλήρωσης.

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος: 26mm × 42.5mm (χωρίς το Drip Tip)

Χωρητικότητα: 2ml

Drip Tip: 810

Σπείρωμα: 510

Σύστημα αναπλήρωσης: Top-Fill

Περιεχόμενα Συσκευασίας

1 x Ατμοποιητής Zeus Sub Ohm Tank

1 x Ανταλλακτικό γυαλί 2ml

1 x Mesh Coil Z1 0.4ohm

1 x Coil Tool

1 x Οδηγός χρήσης

Ανταλλακτικά

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
4,00 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Τα Προϊόντα απευθύνονται σε Ενήλικους
Επιβεβαιώστε ότι είστε +18 Ετών για να συνεχίσετε.