1. 210 6800 590
Καλάθι Αγορών  0 Είδη για 0,00 €

Γιατί ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μία συσκευή ατμοποίησης που αποτελείται από 2 κύρια μέρη.Την μπαταρία που δίνει την ενέργεια και τον ατμοποιητή , δηλαδή το κομμάτι  του ηλεκτρονικού τσιγάρου που δέχεται το υγρό αναπλήρωσης για να μπορέσει να λειτουργήσει. 


Η φιλοσοφία του βασίζεται στον ατμό που παράγεται ο οποίος αντικαθιστά τον καπνό του συμβατικού τσιγάρου και φυσικά δεν περιλαμβάνει καμία από τις χιλιάδες τοξικές και καρκινογόνες ουσίες κάνοντας το μία πρωτοποριακή συσκευή που σίγουρα θα μας απασχολήσει όλο και περισσότερο στο μέλλον λόγω των διαφορετικών απόψεων που κυκλοφορούν σχετικά με την αποδοτικότητα του αλλά πάνω από όλα για το πόσο ασφαλές είναι για τον υποψήφιο ατμιστή.


Καταρχήν θα πρέπει να διευκρινηστούν κάποια ερωτήματα και απορίες που έχει ο περισσότερος κόσμος γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τις συνέπειες του. Καταρχήν δεν περιέχει καμία από τις 4.000 τοξικές ουσίες εκ των οποίων οι 40 καρκινογόνες που περιέχουν τα συμβατικά τσιγάρα και αυτό είναι πλέον και αποδεδειγμένο με έγκυρες ιατρικές μελέτες και εργαστηριακούς ελέγχους που μπορείτε να διαβάσετε σε άλλο section του site μας. Δεν περιέχει καπνό και φυσικά δεν περιέχει πίσσα που όλοι γνωρίζουμε ότι κατακάθεται στους πνεύμονες  κλείνοντας σταδιακά τις αναπνευστικούς οδούς και δημιουργώντας χρόνια αναπνευστικά προβλήματα και όχι μόνο. Δεν περιέχει μονοξείδιο του άνθρακα και έτσι είναι τελείως  αβλαβές  για τους γύρω μας αφού παράγεται μόνο ατμός ο οποίος σε λίγα δευτερόλεπτα εξατμίζεται στην ατμόσφαιρα.


Ναι, ωραία όλα αυτά αλλά τι τελικά περιέχει το υγρό αναπλήρωσης για να λειτουργήσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο; Καταρχήν θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι όλα τα υγρά αναπλήρωσης ίδια και στην ίδια ποιότητα. Να προτιμάτε  αυτά τα οποία ελέγχονται από έγκυρα εργαστήρια είτε ελληνικά  είτε από την ευρωπαική ένωση και είναι επώνυμα και όχι υγρά αμφιβόλου ποιότητος τα οποία προσελκύουν τον ατμιστή  με την μεγάλη τους ποσότητα και την χαμηλή τους τιμή.


Τα ελεγμένα υγρά αναπλήρωσης αποτελούνται από έναν διαλύτη ο οποίος μπορεί να είναι γλυκόλη προπυλαινίου ή φυτική γλυκερίνη ή και τα δύο μαζί. Και τα δύο αυτά συστατικά είναι 100% ασφαλή και χρησιμοποιούνται στην καθημερινότητα μας σε χιλιάδες προιόντα και σε δεκάδες φαρμακευτικά σκευάσματα. Το δεύτερο συστατικό των υγρών είναι το απιονισμένο νερό το οποίο δεν χρίζει προσοχής. Το τρίτο συστατικό είναι διάφορα αρώματα τα οποία ποικίλουν σε καπνικά και αρωματικά και μας δίνουν την γεύση ανάλογα με την προτίμηση μας. Το τέταρτο συστατικό για το οποίο γίνται όλη η φασαρία είναι η νικοτίνη. Η νικοτίνη που περιέχει το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι επεξεργασμένη και δεν έχει καμία σχέση με τη νικοτίνη που έχουν τα τσιγάρα. Είναι η ουσία που δημιουργεί εξάρτηση και για αυτό χρησιμοποιείται και στα υγρά αναπλήρωσης ώστε να έχουμε μία ομαλή μετάβαση από το κανονικό τσιγάρο στο ηλεκτρονικό χωρίς να νιώσουμε την ανάγκη  να γυρίσουμε στο καρκινογόνο τσιγάρο . 


Φυσικά υπάρχουν και υγρά αναπλήρωσης χωρίς νικοτίνη αλλά προτείνονται στα επόμενα στάδια του ατμιστή που θέλει να ατμίζει πλέον χωρίς νικοτίνη. Τα υγρά με νικοτίνη υπάρχουν σε διάφορες περιεκτικότητες και περιγραφές όπως  lowMediumHigh ή όπως 6mg – 8mg – 9mg – 12mg – 18mg – 24mg ανάλογα τη μάρκα και την προτίμηση της εκάστοτε εταιρίας. Όταν λέμε low εννοούμε ότι είναι υγρό  χαμηλής περιεκτικότητας νικοτίνης  και προτείνεται σε ατμιστές που το κανονικό τους τσιγάρο περιείχε χαμηλής περιεκτικότητας νικοτίνη όπως 0,1-0,3. Προσοχή, δεν αναφέρουμε την πίσσα διότι πολύ απλά δεν υπάρχει στο ηλεκτρονικό τσιγάρο αφού δεν υπάρχει χαρτί να καεί. Έτσι ο καπνιστής ο οποίος θέλει να ξεκινήσει και δεν ξέρει τι υγρό να πάρει πολύ απλά να κοιτάξει το πακέτο του για τελευταία φορά πριν το πετάξει και ανάλογα τη νικοτίνη να διαλέξει το ίδιο επίπεδο και στο υγρό αναπλήρωσης. Αναφέραμε και πιο πρίν ότι τα υγρά υπάρχουν σε καπνικά τα οποία έχουν γεύση καπνού σε διάφορα χαρμάνια και αρωματικά τα οποία μπορεί να είναι φρούτα ή ξηροί καρποί ή διάφορες δημοφιλείς γεύσεις όπως καφές, σοκολάτα, βανίλια κτλ. Στην αρχή ο ατμιστής καλό ειναι να ξεκινήσει με καπνικές γεύσεις και όσο περνάει ο καιρός να δοκιμάζει και αρωματικά υγρά είτε μόνα τους είτε σε συνδυασμό ώστε να πετύχει το υγρό που του αρέσει. Πολλοί χρήστες κάνουν και μίξεις βάζοντας μαζί περισσότερες από μία γεύσεις.

Ελπίζουμε να καλύψαμε αρκετές από τις απορίες που μπορεί να έχετε και να σας βοηθήσουμε ένα βήμα παραπάνω ώστε να ξεκινήσετε και εσείς τον εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος που λέγεται Ηλεκτρονικό Τσιγάρο και να δείτε τεράστια διαφορά στην υγεία σας από την πρώτη κιόλας εβδομάδα αλλά και στην τσέπη σας αφού είναι πολύ πιο οικονομικό από το συμβατικό. Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος σε άλλο  section του site μας.

Καλή άτμιση και φιλικούς χαιρετισμούς

‘’Ατμόσφαιρα’’

Τα Προϊόντα απευθύνονται σε Ενήλικους
Επιβεβαιώστε ότι είστε +18 Ετών για να συνεχίσετε.