1. 210 6800 590
Καλάθι Αγορών  0 Είδη για 0,00 €

Χρήσιμες συμβουλές

 1. Όταν γεμίζεις τον ατμοποιητή με υγρό αναπλήρωσης, πρόσεξε να μην πέσει υγρό στον κεντρικό σωλήνα.
 2. Όταν φορτίζουμε ποτέ δεν αφήνουμε την μπαταρία ή το μόντ να κρέμεται από το καλώδιο usb. Πάντα πρέπει κάπου να ακουμπάει για να μην πιέζει τη θύρα usb ή τον φορτιστή.
 3. Όταν η στάθμη του υγρού αναπλήρωσης στον ατμοποιητή φτάνει περίπου στο 1/3, τότε φρόντισε να αναπληρώνεις με υγρό για την σωστή λειτουργία του ατμοποιητή και της αντίστασης.
 4. Κάθε φορά που αλλάζεις αντίσταση στον ατμοποιητή και γεμίζεις με υγρό αναπλήρωσης πρέπει να περιμένεις 5 λεπτά πριν τραβήξεις την πρώτη τζούρα. Ο χρόνος αυτός είναι απαραίτητος για να προλάβει να ποτίσει η αντίσταση και να μην σου φέρει καμένη γεύση.
 5. Αν η μπαταρία σου ή το μόντ είναι φορτισμένα και δεν δουλεύουν τότε δοκίμασε να πατήσεις ρυθμικά 5 συνεχόμενες φορές εντός 2 δευτερολέπτων γιατί πιθανόν να είναι κλειδωμένα.
 6. Πάντα με ένα χαρτάκι να κρατάς τον πόλο της μπαταρίας ή του μοντ όσο πιο καθαρό γίνεται. Αυτό θα γίνει μόνο με καθημερινό καθαρισμό ώστε να αποφύγεις βλάβες και να έχεις την μέγιστη απόδοση.
 7. Όταν νιώσεις ότι η γεύση του υγρού σου έχει αλλάξει ή έχει μειωθεί ο ατμός που παράγει ο ατμοποιητής σου τότε χρειάζεσαι καινούργια αντίσταση. Πάντα να έχεις μία έξτρα αντίσταση γιατί στην ουσία όλα εξαρτώνται από αυτήν και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
 8. Όταν χρησιμοποιείς το ηλεκτρονικό τσιγάρο πρέπει οι τζούρες σου να είναι μακρόσυρτες και όχι κοφτές. Καλό είναι να έχεις πατημένο το κουμπί ένα δευτερόλεπτο πριν τραβήξεις τζούρα ώστε το ηλεκτρονικό τσιγάρο να προλαβαίνει να ατμοποιεί και να έχεις την μέγιστη απόδοση.
 9. Τα υγρά αναπλήρωσης πρέπει πάντα να μένουν σε σκιερό μέρος και σε θερμοκρασία δωματίου πάντα μακρυά από παιδιά.
 10. Όταν χρησιμοποιείτε πρίζα τοίχου για την φόρτιση θα πρέπει να προσέχετε να μην ξεπερνάει το 1Α.
 11. Για να φορτίσετε την μπαταρία σας η το μοντ σας δεν χρειάζεται πλήρη αποφόρτιση αφού πρόκειται για μπαταρίες λιθίου. Μπορείτε να το φορτίσετε όποτε θέλετε αφού οι μπαταρίες λιθίου μετράνε κύκλους φορτίσεων και όχι πόσες φορές τις βάζετε στην πρίζα. Πχ φορτίζετε την μπαταρία σας όταν έχει φτάσει στην μέση. Την άλλη μέρα ξαναφορτίζετε την μπαταρία σας πάλι όταν έχει φτάσει στη μέση. Στην ουσία μετράει ένας κύκλος φόρτισης αφού προσθέτει 50%+50% και όχι δύο φορτίσεις.
 12. Πότε μην αφήνετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο στον ήλιο ή σε ζεστό περιβάλλον.
 13. Όταν βιδώνεις τον ατμοποιητή στη μπαταρία ποτέ μην σφίγγεις υπερβολικά. Κανονικό νορμάλ σφίξιμο. Το ίδιο ισχύει και όταν βιδώνεις το usb στην μπαταρία για φόρτιση.
Τα Προϊόντα απευθύνονται σε Ενήλικους
Επιβεβαιώστε ότι είστε +18 Ετών για να συνεχίσετε.