1. 210 6800 590
Καλάθι Αγορών  0 Είδη για 0,00 €

Innokin I.O Pod Kit

Innokin I.O Pod Kit
15,00 
004486
Σε Απόθεμα
Επιλογές:
+

Το Innokin Ι.Ο. Pod Kit είναι ένα μικρό, διακριτικό φορητό σύστημα Pod, το οποίο διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 310mah, είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και η χωρητικότητα της δεξαμενής Pod είναι 0.8ml. Χωράει κυριολεκτικά στην παλάμη του χεριού!Είναι κατάλληλο για κάποιον που θέλει να κόψει το κάπνισμα και απαραίτητο για κάποιον που ήδη ατμίζει για να έχει μία πιο διακριτική συσκευή.


Η συσκευή λειτουργεί χωρίς κουμπί
, με την βοήθεια ενός αισθητήρα που ελέγχει την πίεση του αέρα και ενεργοποιείται απλά και μόνο με την εισπνοή. Η συσκευή είναι απαλλαγμένη από κουμπιά διατηρώντας έτσι το εξωτερικό κομψό του στυλ.

Η δεξαμενή έχει χωρητικότητα 0,8ml και ενσωματωμένη αντίσταση 1.4ohm η οποία θα σας χαρίσει την απόλυτη Mouth to Lung εμπειρία.

Το Innokin I.O. είναι ελαφρύ και ανθεκτικό και στο εσωτερικό του φιλοξενεί ένα δυνατό και τεχνολογικά αναπτυγμένο chipset, η συσκευή μας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε δύο διαφορετικές δεξαμενές με ενσωματωμένη κεραμική αντίσταση και μια με ενσωματωμένη Kanthal αντίσταση.

Η δεξαμενή μπορεί να ξαναγεμίσει με υγρό αναπλήρωσης και η διαδικασία είναι γρήγορη και εύκολη, στο κάτω μέρος της δεξαμενής τραβάμε το καπάκι σιλικόνης προς τα πάνω και αποκαλύπτεται η εσοχή από την οποία γίνετε η αναπλήρωση του υγρού. Με το σύστημα αυτό η αναπλήρωση του υγρού γίνεται ευκολότερη και χωρίς διαρροές.Χαρακτηριστικά

Μέγεθος: 87.5mm x 14mm x 8mm

Χωρητικότητα μπαταρίας: 310mah

Χωρητικότητα Δεξαμενής: 0.8ml

Αντίσταση: 1.4ohm Ceramic και 1,4ohm Kanthal

Θύρα φόρτισης: Micro USB


Περιεχόμενα Συσκευασίας

1 x Innokin I.O Pod System

1 x Δεξαμενή Ceramic 1.4ohm (Προεγκατεστημένη)

1 x Δεξαμενή Kanthal 1.4ohm

2 x Αντάπτορας Bottle Tip

1 x Καλώδιο Micro USB

Innokin I.O Pod Ανταλλακτικό
2,50 
Ανταλλακτική δεξαμενή για το  Innokin I.O Pod Kit με ενσωματωμένη αντίσταση Kanthal ή κεραμική στα 1.4ohm.
Σε Απόθεμα
Τα Προϊόντα απευθύνονται σε Ενήλικους
Επιβεβαιώστε ότι είστε +18 Ετών για να συνεχίσετε.