1. 210 6800 590
Καλάθι Αγορών  0 Είδη για 0,00 €

Orion Quest by Lostvape

Orion Quest by Lostvape
49,00 
004189
Σε Απόθεμα
Επιλογές:
+

Το Orion Quest από την Lost Vape είναι ο διάδοχος του Orion Dna και πρόκειται για μία συσκευή υψηλής ποιότητας με σκελετό από ανοξείδωτο ατσάλι με εξαιρετική απόδοση αλλά και με πολύ χαμηλότερη τιμή. Τα δύο προϊόντα δεν διαθέτουν συμβατά ανταλλακτικά Pod Tanks αλλά έχουν την ίδια ποιότητα κατασκευής.


Το Quest χρησιμοποιεί ένα Custom Chip με μέγιστη έξοδο 17W και όλες οι λειτουργίες του γίνονται με ένα κουμπί. Διαθέτει τεράστια μπαταρία 900mah που για τέτοιου τύπου συσκευή θα σας κρατάει όλη μέρα και μπορείτε να την ελέγχετε από την ένδειξη στο κουμπί. .Όταν πατάτε το κουμπί και το χρώμα είναι Μπλέ η μπαταρία είναι στο επίπεδο 100% έως 64%. Όταν το χρώμα γίνει Μώβ η στάθμη βρίσκεται από το 63% έως 18% και όταν ανάβει κόκκινο η στάθμη βρίσκεται κάτω από 18% και μας προειδοποιεί να φορτίσουμε την συσκευή μας. H συσκευή διαθέτει Θύρα micro usb για την φόρτιση της.


Το ανταλλακτικό Tank διαθέτει Drip Tip και είναι χωρητικότητας 2ml με αντίσταση 1.0 ohm που είναι κατάλληλο τόσο για χρήση με άλατα νικοτίνης όσο και με κανονικά υγρά αναπλήρωσης. Διαθέτει ρύθμιση αέρα από 5mm έως 1mm δίνοντας τεράστια επιλογή για MTL άτμισμα με σφιχτή τζούρα έως DL με πιο αεράτη τζούρα. Η διάρκεια ζωής του ανταλλακτικού ορίζεται από 7 έως 14 ημέρες ανάλογα με τη χρήση και την σύσταση του υγρού.


Το Orion Quest είναι μία συσκευή για αυτούς που ζητάνε υψηλή ποιότητα άτμισης και κατασκευής χώρις περίπλοκες λειτουργίες και πολλά κουμπιά όπως το DNA 40 Orion.


Προτείνεται για όλους τους παλιούς ατμιστές και όσους επιθυμούν να απαλλαγούν από την βλαβερή συνήθεια του κανονικού τσιγάρου.


Στην συσκευασία περιλαμβάνεται:

  • 1 Orion Quest
  • 1 Pod Tank ανταλλακτικά
  • 1 usb καλώδιο
  • 1 κάρτα εγγύησης
  • Οδηγίες Χρήσεως
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
5,90 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Τα Προϊόντα απευθύνονται σε Ενήλικους
Επιβεβαιώστε ότι είστε +18 Ετών για να συνεχίσετε.