1. 210 6800 590
Καλάθι Αγορών  0 Είδη για 0,00 €

RunAbout by Joyetech

RunAbout by Joyetech
27,00 
004006
Σε Απόθεμα
Επιλογές:
+

Το RunAbout είναι ένα Pod που συνδυάζει τέλεια τον μοντέρνο σχεδιασμό με την δυνατή απόδοση, ένα αριστούργημα με σχεδιασμό εμπνευσμένο από το σχήμα των γιοτ. Έρχεται σε διαφορετικά σχέδια, με μοντέρνα χρώματα και κλασικούς σχεδιασμούς χρωμάτων. Η δεξαμενή pod διαθέτει χωρητικότητα 2ml και η αναπλήρωση του υγρού γίνετε εύκολα και γρήγορα. Η συσκευή είναι ιδανική για χρήση με άλατα νικοτίνης αλλά και με υγρά που περιέχουν κανονική νικοτίνη.

Πολλαπλά συστήματα ασφαλείας από την Joyetech

Η ασφάλεια του χρήστη είναι η προτεραιότητα της Joyetech αναπτύσσοντας έτσι πολλαπλά συστήματα προστασίας συμπεριλαμβανομένης της συνολικής προστασίας της μπαταρίας από υπερβολική φόρτιση, υπερβολική κατανάλωση ρεύματος και υπερφόρτιση, καθιστώντας την συσκευή ασφαλή και αξιόπιστη.

Μεταβαλλόμενη λυχνία Led

Με ενεργοποιημένη την συσκευή, κάντε κλικ στο κουμπί 3 φορές γρήγορα μέχρι να ανάψει η ενδεικτική λυχνία και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί μία φορά για εναλλαγή μεταξύ των χρωμάτων του κόκκινου, κίτρινου, πράσινου, μπλε, indigo, λευκού και μοβ.

Άριστη γεύση και μεγάλη παραγωγή ατμού

Το RunAbout έχοντας την ενσωματωμένη αντίσταση 1,2 ohm αποδίδει άριστη γεύση και ικανοποιητική παραγωγή ατμού. Η συσκευή Pod είναι ιδανική για χρήση με άλατα νικοτίνης (Nicotine Salts) αλλά και με υγρά που περιέχουν κανονική νικοτίνη.

Ανταλλακτικές δεξαμενές θα βρείτε ΕΔΩ

Φόρτιση

Παρακαλώ φορτίστε τη συσκευή συνδέοντας την με έναν υπολογιστή ή έναν αντάπτορα τοίχου μέσω του καλωδίου USB. Όταν είναι πλήρως φορτισμένη, η λυχνία του κουμπιού θα σβήσει.

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος: 117.0 * 30.5 * 15.5 mm

Βάρος: 77.5g

Χρώματα: Red Wood, Black Wood, Oak, Riva, Marble, Zebra

Χωρητικότητα μπαταρίας: 480mAh

Χωρητικότητα δεξαμενής: 2,0 ml

Περιεχόμενα Συσκευασίας

1 * RunAbout μπαταρία

2 * Δεξαμενή

1 * Καλώδιο USB

1 * Εγχειρίδιο χρήσης

1 * Κάρτα εγγύησης

1 * Προειδοποιητική κάρτα

1 * Ανταλλακτικά

Τα Προϊόντα απευθύνονται σε Ενήλικους
Επιβεβαιώστε ότι είστε +18 Ετών για να συνεχίσετε.