1. 210 6800 590
Καλάθι Αγορών  0 Είδη για 0,00 €

Serpent Elevate RTA by Wotofo

Serpent Elevate RTA by Wotofo
40,00 
004080
Σε Απόθεμα
Επιλογές:
+

Ο ατμοποιητής Serpent Elevate RTA by Wotofo είναι μία συνεργασία ανάμεσα στον Suck My Mod και στη Wotofo  και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Ο ατμοποιητής είναι μονής αντίστασης με το αεραγωγό να βρίσκετε στο πάνω μέρος του ατμοποιητή (Top Airflow). Ο Serpent Elevate συνδυάζει την παλιά επιτυχημένη συνταγή της Wotofo με τις τωρινές τάσεις που αναζητούν οι ατμιστές. Ο ατμοποιητής εξασφαλίζει την καθαρή και έντονη γεύση και την ευκολία στην χρήση που ζήτα κάθε ατμιστής.

Σύστημα αεραγωγού χωρίς διαρροές (Top Airflow System)

Είναι πλέον γνωστό ότι όταν ο ατμοποιητής διαθέτει τον αεραγωγό του στο πάνω μέρος της δεξαμενής του (Top Airflow) τότε οι πιθανότητες διαρροών είναι ακόμα μικρότερες. Ο Serpent Elevate RTA διαθέτει έναν ρυθμιζόμενο αεραγωγό στο πάνω μέρος του ατμοποιητή με δυο μεγάλες θύρες για να περνάει ο αέρας ομοιόμορφα και με σωστή ροή.
Ο αέρας εισέρχεται από τις δυο μεγάλες θύρες που διαθέτει το airflow και ταξιδεύει κατά μήκος των τοίχων του θαλάμου(καμπάνα) μέχρι τις δύο μεγάλες πλευρικές τρύπες στο κάτω μέρος της καμπάνας όπου συγχωνεύεται και έπειτα περνάει μέσα από την αντίσταση και επιστρέφει προς τα πάνω, δημιουργώντας έτσι μια έντονη και καθαρή απόδοση της γεύσης.

Εύκολο στο στήσιμο και απολυτά λειτουργικό Postless Deck.

Ο ατμοποιητής έχει πλατύ Postless Deck, στο οποίο μπορούμε να στήσουμε μονή αντίσταση από όποια πλευρά του Deck μας βολεύει. To deck του ατμοποιητή μπορεί να φιλοξενήσει άνετα όλα τα είδη αντιστάσεων όπως και τα χοντρά Clapton σύρματα. Η διάμετρος του ατμοποιητή είναι 24mm και η χωρητικότητα της δεξαμενής του είναι 3,5ml. Στην συσκευασία θα βρούμε και ένα Bubble Glass Tube το οποίο θα μας δώσει την δυνατότητα να αυξήσουμε την χωρητικότητα της δεξαμενής, επίσης η Wotofo μας προμηθεύει και με ένα extra εργαλείο το οποίο μας βοηθάει στο να υπολογίζουμε με ακρίβεια που πρέπει να κοπή η αντίσταση.

Χαρακτηριστικά

Διάμετρος: 24mm

Σπείρωμα: 510

Χωρητικότητα Δεξαμενής: 3.5ml

Επιστόμιο: 810 (510 με την χρήση του αντάπτορα)

Περιεχόμενα συσκευασίας

1 x Serpent Elevate RTA

1 x Εργαλείο κοπής αντίστασης

1 x Extra Drip Tip

1 x Αντάπτορα για 510 επιστόμιο

1 x Bubble Glass Tube

1 x Εγχειρίδιο χρήστη

1 x Σακουλάκι Clapton Coil

1 x Σακουλάκι 3mm Agleted Cotton

1 x Σακουλάκι Extra Orings και βίδες

Τα Προϊόντα απευθύνονται σε Ενήλικους
Επιβεβαιώστε ότι είστε +18 Ετών για να συνεχίσετε.