1. 210 6800 590
Καλάθι Αγορών  0 Είδη για 0,00 €

Steam Crave Aromamizer RTA LITE V1.5

Steam Crave Aromamizer RTA LITE V1.5
50,00 
004563
Σε Απόθεμα
Επιλογές:
+

Η Steam Crave μας παρουσιάζει τον Aromamizer RTA Lite V1.5, έναν επισκευάσιμο ατμοποιητή με όμορφο design. Είναι κατασκευασμένος με στόχο την επίτευξη μέγιστης απόδοσης γεύσης. Ένας ατμοποιητής που θα ικανοποιήσει τους ατμιστές που αναζητούν την καθαρή και έντονη γεύση.

Δέχεται μονή αντίσταση σε ένα πολύ εύκολο στο στήσιμο deck, ενώ η ρυθμιζόμενη με ακρίβεια εισαγωγή αέρα στο κάτω μέρος θα προσφέρει άψογη απόδοση είτε σε τσιγαρίσια MTL τζούρα είτε σε πνευμονική DL.Έχει διάμετρο 23mm και χωρητικότητα δεξαμενής 3,5ml, διαθέτει επίσης αντάπτορα καμπάνας 4mm και 2×1mm air inserts - ένθετα τα οποία τοποθετούνται στο airflow του ατμοποιητή μετατρέποντας τον σε τσιγαρίσιο με σφιχτή τζούρα.

Μπορείτε να αυξήσετε την χωρητικότητα της δεξαμενής χρησιμοποιώντας τo ανταλλακτικό glass tube 4,5ml το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία.

Ο Aromamizer RTA Lite V1.5 διαθέτει σύστημα αναπλήρωσης υγρού Top Fill με μεγάλες υποδοχές ώστε να γίνεται η αναπλήρωση του υγρού με ευκολία χωρίς διαρροές από το πάνω μέρος του ατμοποιητή.
Με το εύκολο στο στήσιμο deck μονής αντίστασης και την ρυθμιζόμενη ροή αέρα στο κάτω μέρος καθιστούν τον Aromamizer RTA Lite V1.5 έναν ατμοποιητή που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη και του πιο απαιτητικού ατμιστή.Χαρακτηριστικά

Διάμετρος: 23mm

Ύψος: 52.5mm

Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί Pyrex

Χωρητικότητα: 3,5ml | 4,5ml

Τύπος ατμοποιητή: RTA Μονής αντίστασης

Σπείρωμα: 510


Περιεχόμενα συσκευασίας

1 x Aromamizer RTA Lite V1.5

1 x Glass Tube 3,5ml

1 x Ανταλλακτικό Bubble Glass Tube 4,5ml

2 x 1mm Air inserts

1 x Αντάπτορα καμπάνας 4mm

1 x Κλειδί Allen

1 x Επιστόμιο 510 για MTL χρήση

1 x Εγχειρίδιο χρήστη

1 x Αυτοκόλλητο Steam Crave

Ανταλλακτικά O-Rings και βιδάκια

Τα Προϊόντα απευθύνονται σε Ενήλικους
Επιβεβαιώστε ότι είστε +18 Ετών για να συνεχίσετε.