1. 210 6800 590
Καλάθι Αγορών  0 Είδη για 0,00 €

Yellow Submarine 3Pack Offer

  • - 35%
Yellow Submarine 3Pack Offer
25,00 
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 38,70 
Σε Απόθεμα
Επιλογές:
Συμπληρώστε το Yellow Submarine της αρεσκείας σας
+

Σούπερ Προσφορά μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

Πληρώστε 2 Yellow Submarine και πάρτε ένα ακόμη ΔΩΡΕΑΝ!


GATO
: Δροσιστικό πράσινο τσάι με νότες τροπικών φρούτων, απαλά εσπεριδοειδή και στο τελείωμα lime για απόλυτες μεθυστικές στιγμές. Το μοναδικό της σειράς που δεν έχει καπνική βάση και πρέπει να το δοκιμάσετε για να καταλάβετε γιατί έσπασε τον κανόνα των Yellow Submarine!


NARCISO
: Μία συνταγή που συνδυάζει τα καπνά, την κρέμα και μία απαλή δόση βανίλιας. Κάπου στο παρασκήνιο βρίσκονται και οι ξηροί καρποί. Ιδανική επιλογή για όσους τους ευχαριστούν οι Κολομβιανές ποικιλίες καφέ που - αν και ισχυρές στην γεύση - βγάζουν συνήθως μια ιδέα από φρούτα.


KRAKEN
: Μια συνταγή παραλλαγή του κλασικού American Blend με αποξηραμένα φρούτα που δένουν γλυκά με τον ξηρό χαρακτήρα της καπνικής βάσης. Επιπλέον, μια σταγόνα από Oriental καπνά παιχνιδίζουν με τον ουρανίσκο του ατμιστή. Αγαπημένη καπνική γεύση για όσους θέλουν να δοκιμάσουν και μια "πειραγμένη" εκδοχή που θα τους εκπλήξει ευχάριστα.


VIPER
: Μία από τις αγαπημένες retro γεύσεις που δουλεύτηκε πολύ ώστε να αποδίδει καλύτερα και σε ατμοποιητές με ανεβασμένα watt. Το προφίλ της συνταγής καθαρό: καπνική βάση, ξηροί καρποί και ένα κλικ καραμέλα που δημιουργούν ένα adv για τους λάτρεις των καπνικών.


Τα Yellow Submarine κατασκευάζονται στην Ελλάδα από την Lamdavape
και διατίθενται σε πλαστικά φιαλίδια των 60ml και περιέχουν 20mlσυμπυκνωμένου αρώματος. Περιλαμβάνουν εσωτερικό σταγονομετρητή, καπάκι CRC (child resistant cap) με δακτύλιο ασφαλείας ΤΕ (tamper evident). Φέρουν όλες τις υποχρεωτικές προειδοποιήσεις/σημάνσεις.


***Προτεινόμενος χρόνος ωρίμανσης τελικού υγρού 10-15 ημέρες.

Τα Προϊόντα απευθύνονται σε Ενήλικους
Επιβεβαιώστε ότι είστε +18 Ετών για να συνεχίσετε.