1. 210 6800 590
Καλάθι Αγορών  0 Είδη για 0,00 €

Zlide Atomizer Pro 24mm by Innokin

Zlide Atomizer Pro 24mm by Innokin
26,90 
004599
Διαθέσιμο μόνο σε ορισμένα καταστήματα. Επικοινωνήστε με το κατάστημα της επιλογής σας.
Επιλογές:

Ο ατμοποιητής Ζlide της Innokin είναι μια βελτιωμένη έκδοση του πασίγνωστου τσιγαρίσιου ατμοποιητή Zenith. Η συνεργασία Busardo, Αγραφιώτη και Innokin αποδείχθηκε απόλυτα επιτυχής με τον ατμοποιητή Zenith. Θέλοντας να δώσουν συνέχεια σε αυτήν την επιτυχία η Innokin μας παρουσιάζει το Ζlide, μια νεότερη και βελτιωμένη έκδοση  αφού η χωρητικότητα πλέον είναι στα 4ml και η διάμετρος στα 24mm.


Όλη η σειρά αντιστάσεων Zenith είναι συμβατές με τον Zlide. Η Innokin μαζί με τον νέο ατμοποιητή μας παρουσιάζει και την νέα αντίσταση PLEX3D.Η αντίσταση PLEX3D διαθέτει ένα τρισδιάστατο Mesh πλέγμα, οι καινοτόμες αυτές αντιστάσεις χρησιμοποιούν ένα ειδικό υλικό θέρμανσης Plex3D και σε συνδυασμό με τα μικρά αυλάκια που διαθέτει κατά μήκος του πλέγματος επιτρέπουν την ταχύτερη ροή και θέρμανση του υγρού αναπλήρωσης. Με το σύστημα αυτό η αντίσταση εξαλείφει τις πιθανότητες για Dry Hit και αυξάνει την διάρκεια ζωής της αντίστασης.


Ο ατμοποιητής Zlide 4ml είναι συμβατός με όλη τη σειρά αντιστάσεων Zenith.

  • Z Coil 1.6ohm (10-14W), για σφιχτή τσιγαρίσια εισπνοή
  • Z Coil 0.8ohm (15-18W), για πιο αεράτη εισπνοή και μεγαλύτερη παραγωγή ατμού
  • Z Plex3D 0.48ohm (13-16W), για τσιγαρίσια εισπνοή και ικανοποιητική παραγωγή ατμού σε χαμηλή ισχύ
  • Z Coil 0.5ohm Plexus (14W–19W), η αντίσταση Zenith Plexus είναι σχεδιασμένη για να παρέχει στον χρήστη μέγιστη γεύση και μεγάλη παραγωγή ατμού.
  • Z Coil 1.2ohm Coil (10W-14W), η νέα αντίσταση της Innokin είναι ιδανική για τους ατμιστές που αναζητούν καθαρή και πιστή απόδοση της γεύσης και ταυτόχρονα μεγάλη παραγωγή ατμού.Ο ατμοποιητής διαθέτει σύστημα αναπλήρωσης υγρού Top – Fill, απλά σπρώξτε το πάνω μέρος του ατμοποιητή για να αποκαλυφθεί η οπή αναπλήρωσης. Με το σύστημα Push to Open μειώνονται οι πιθανότητες διαρροών και η διαδικασία αναπλήρωσης υγρού γίνεται παιχνιδάκι. Το καπάκι μπορεί να κλειδώσει για να αποτρέψει την πρόσβαση στα παιδιών.Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του ατμοποιητή που τον διαφοροποιεί από τον Zenith είναι ότι έχουμε την δυνατότητα να αντικαταστήσουμε το γυάλινο τζαμάκι του σε περίπτωση που σπάσει.

Το σύστημα ρύθμισης αέρα (Airflow) καλύπτει όλο το φάσμα του τσιγαρίσιου (MTL) ατμίσματος. Ο Innokin Zlide προσφέρει όλες τις επιλογές που επιζητά ένας ατμιστής. Διαθέτει ρύθμιση αέρα πολλών σημείων για άτμισμα πολύ σφικτό έως και πολύ αεράτο, ανάλογα με τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη.

O Zlide είναι ίσως ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει σε εργοστασιακό ατμοποιητή μέχρι σήμερα.

Χαρακτηριστικά

Διάμετρος: 24mm

Ύψος: 45.9mm

Σπείρωμα: 510

Σύστημα αναπλήρωσης: TopFill

Χωρητικότητα δεξαμενής: 4ml

Αντιστάσεις: Σειρά Zenith Coil


Περιεχόμενα συσκευασίας

1 x Zlide 4ml Ατμοποιητής (1.2ohm Zenith Coil προεγκατεστημένο)

1 x Αντίσταση 0.8ohm

1 x Extra Γυάλινη δεξαμενή

1 x Extra Drip tip

1 x Σετ ανταλλακτικών / O-Ring

1 x Εγχειρίδιο χρήσης

Τα Προϊόντα απευθύνονται σε Ενήλικους
Επιβεβαιώστε ότι είστε +18 Ετών για να συνεχίσετε.